او افزود: دورههايي همچون تعالي سازماني، تکنولوژي فکر، مديريت کيفيت در زندگي و بحثهاي روانشناسي که در دنيا وجود دارد نشأت گرفته از امر به معروف و نهي از منکر است.
مدير کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان تهران با بيان اينکه در يک نگاه بالاتر، انتقادهاي کارشناسي و نقد کارشناسي امر به معروف و نهي از منکر است،گفت: به عنوان نمونه ايرادهاي يک طرح که توسط کارشناس و يا منتقدي مطرح ميشود در واقع به نوعي امر به معروف و نهي از منکر به شمار ميرود.
«لاريجاني» ادامه داد: در دايره عملکرد ستاد امر به معروف و نهي از منکر ادارات، اين مهم را به مسائلي همچون حجاب، عفاف و نماز محدود ميکنيم در صورتي که ميتوانيم گسترش دهيم و مواردي همچون مصرف انرژي، سوخت، استفاده از اموال دولتي، تکريم ارباب رجوع و غيره را در اين مقوله بگنجانيم.
مدير کل ميراث فرهنگي استان تهران در ادامه پيشنهاد کرد: به جاي اينکه در قالب بخشنامهاي خشک دولتي و اداري به کارمندان ابلاغ کنيم، بايد از جنبه ديني، معنوي و اسلامي با يک زباني که بيانگر اهميت موضوع باشد اين ابلاغ صورت گيرد تا اثرگذاري بيشتري به دنبال داشته باشد.
او يادآور شد: اداره کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان تهران علاوه بر شرکت در مراسمات مذهبي نسبت به برگزاري اين گونه مراسم همچون دعا، زيارت عاشورا، نماز جماعت، برنامههاي ديني و غيره اقدام ميکند.
اين مقام مسوول با اشاره به اقدامات سازمان در حوزه تخصصي تصريح کرد: در حال پيگيري موضوع گردشگري زيارتي هستيم و با ساماندهي دفاتر خدمات مسافرتي علاوه بر برگزاري تور به مقصد کشورهاي اسلامي، جذب گردشگر شيعه و علاقهمند را در دستور کار داريم.
مديرکل ميراث فرهنگي استان تهران خاطر نشان کرد: همچنين در طول سال مخاطباني غير از حوزه کاري همچون بازديدکنندگان داريم که بايد براي آنها برنامهريزي لازم صورت گيرد تا امر به معروف، کار فرهنگي و القاي موازين ديني را بدون تنش انجام دهيم و اميدواريم بتوانيم با زبان روز به اهداف کلان علمي، ديني و فرهنگي دست يابيم.
/117
انتهای پیام/